Follow | Dashboard




Welcome!
Welcome to Eiyra Hisham's world!.
I don't like the rippers and copycats.
Your comment makes me happy ^^
bold italic strike underline em


Sila tinggalkan jejak anda di bahagian 'Taggie',supaya mudah untuk saya menjejak anda kembali. Terima Kasih! :)

Navigation
Affies
Taggie


Credits
Template by : LovelessSagiri
Some inspiration of : Tumblr
Best view : Google Chrome
Sozai : Kawaii Box
Re-edit by : Eiyra Hisham
.Eiyra Hisham.

Jumaat, 16 Disember 2011 | 2 Comment(s). Leave me one?


ehem3,hye korg sume! dah lame kite x bersua kn??hee,pejam celik pejam celik..dah sbulan aku x jenguk blog aku yg dah pun berabuk nih..huu,so hari nie aku nak la kemas sikit2 blog aku nie..hehe,tanpe aku buang mase aku yg smemangnye amat brharge skali nie,yerla..memandangkan aku agak sibuk kebelakangan nie,smpai x sempat nak jenguk blog aku nie..aku dgn brbesar hatinye ingin berkongsi dgn korg semua,huhu..kongsi aper??haaa,nie aku nak kasi tau..raye haji hari 2,aku balik kg (kampung)..tgh duk relax2,aku pun sje jerla tgk2 album lame kat kg aku 2..dlm byk2 album 2..aku trjumpe gambar aku mase zaman mude2 dulu..(haish,terasa tuanye diri aku nie,haha..) tgk punye tgk,nak trgelak pun ader..yerla,sbb kat umah aku memang x der album yg mngandungi gambar aku mase aku mude2 dulu..haha,aku pun dgn trlebih xcitednye tramat mahunye menge-scan gambar aku 2 ke dlm pc..kmudian aku pun save la kat dlm pendrive,hehe.. & skrg nih,aku brbesar hati nak share gambar yg aku scan 2 dgn korg sume..tande terima kasih aku pd korg yg sudi mnjengah ke blog aku yg x sberapa nie.. :)

taraa! zaman aku mase mude2 dulu.. :)

hihi,mase nie uncle & aunty2 aku tido kat umah aku..x silap aku umah aku dulu kat puchong..hee,aku pun x igt yg aku ader posing & ready utk gambarku diambil oleh seseorg..(tp x pasti saper,huhu..) :)

bersama maklang trcinta.. :)
bersama acik nolin trsyg.. :)

hehe,skejap jer waktu berlalu..& zaman mude2ku dulu sudah berakhir dgn begitu pantas sekali..sedar x sedar umurku telah pun genap 21 thn pd 14 DISEMBER yg lalu..org kate aku dah leh pergi mengundi thn dpn weh! hahaha,tua dah..rindu waktu dulu yg tramat sgt! wlu pape pun,hidup mesti diteruskn slagi mampu brnafas..hihi,hari pun dah ptg nih..i gtg now,jmpe lagi dilain mase yer korg! insyaALLAH..jge dri baik2 yer,smoge ALLAH mmpermudahkn sgale urusan kalian..akhir kate dr aku,salam petang jumaat.. :D
assalamualaikum.. :)

2 Ulasan:

Blogger ~Nana BamBam~ berkata...

ala tomey2 masa die kecik2..huhuhu

Sabtu, Disember 17, 2011  
Blogger HUDAJMAL berkata...

woo, comel nya akak ! haha

Ahad, Disember 18, 2011  

Catat Ulasan


Older post / Newer Post

© 2011-2013 - ARiFiRA - All rights reserved