Follow | Dashboard




Welcome!
Welcome to Eiyra Hisham's world!.
I don't like the rippers and copycats.
Your comment makes me happy ^^
bold italic strike underline em


Sila tinggalkan jejak anda di bahagian 'Taggie',supaya mudah untuk saya menjejak anda kembali. Terima Kasih! :)

Navigation
Affies
Taggie


Credits
Template by : LovelessSagiri
Some inspiration of : Tumblr
Best view : Google Chrome
Sozai : Kawaii Box
Re-edit by : Eiyra Hisham
.Eiyra Hisham.

Selasa, 27 Disember 2011 | 2 Comment(s). Leave me one?



afternoon guys! hee,rindu kat korg sgt3..korg mcm mane?? rindu tak kat pemilik blog nie?? hee,saper rindu just senyum ok?? :) orait,syg la kat korg..huhu,baik la sebelum aku memanjangkn lagi proses menaip aku,huhu.. <betul ke ayat aku ni?? huu..> aku nak tanye kat korg yg membace entry aku nie,tp aku tak pakse korg utk jawab ok..jawab dlm hati suda..emm,korg suke x dgr lagu?? atau pun ayat skemanye korg suke x dgr muzik?? haha,skema ker?? hee,ntah la..aku main taip jer..tak kisah la kn,skema ke atau tak..asalkan korg paham aper yg aku taip..saper yg tak paham 2 sila kasi tahu ok?? hihi,menaip soal muzik nie..sbenarnye aku nak kasi tahu korg yg aku nie..SYIRA HISHAM amat suke skali mndengar lagu atau muzik tanpe jemu..huhu,saper yg leh jd geng aku sila anggukkn kepala anda dgn lajunye.. :) haaa,so sweet! aku suke tengok org yg pandai angguk kepala dorg laju2..comel,mcm kanak2 rebina jer..hee,suke suke suke! :) ok dah2,stop angguk kepala 2..nanti terkehel tengkuk anda nanti baru tahuhuhu.. :) so tujuan aku menaip entry R.O.C.K nie sbenarnye hanye dgn niat suke2..hee,& kebetulan ader alkisahnye yg trsendiri..korg nak tau tak aper kisahnye?? haa,nak tahu..meh duk dekat sikit..senang i nak story haa.. :D

ceritanye ditaip begini :
ader lah 1 hari 2,sedang asyik aku merenung bulan & bintang..nun jauh di atas langit..nak ku capai apa kan daya..tak sampai! hanye mampu melihat & merenung umpama pungguk merindukan bulan..adudu,tetiba jiwang la pulak..hish! kalau terus jiwang mcm nie,bile nak mule storynye kan?? ok ok,aku story skrg gak..emm,sbenarnye la kan..mane yg dah kenal aku sejak aku kecik lagi yakni sejak azali lagi..dorg memang dah tau yg aku nie minat sungguh dgn muzik! :) suke suke suke! huhu,& kawan kawan aku hanye tahu yg aku nie amat suke lagu yg berunsurkan ketuhanan..terutama nasyid la! hee,suke yg amat! :D selain 2 aku gak layan lagu balada,pop,etnik kreatif & gak yg seangkatan dgnnye..tp dorg tak tahu yg aku nie pun suke dgn muzik R.O.C.K! huhu,yerla sbb aku jarang dgr lagu lagu rock kat depan dorg..so mgkin krn i2 la dorg tak tahu kot..emm,aku selalu la gak nyanyi sesame dgn dorg..& aku gak dulu boleh dikatekn aktif dlm kumpulan nasyid di sekolah aku 1 mase yg dulu..huu,rindu sgt2 dgn zaman 2..agak2 boleh ke aku join kumpulan nasyid sekolah adik aku?? hee,mane mgkin la..berangan jer mampu la kot,hee..x perla,nak wat mcm mane kn?? mase dah pun berlalu dgn amat pantas skali..ok,nak dijadikan citer..1 hari 2,mase aku tgh duk borak borak dgn kawan kawan aku..tetiba jer ktorg senyap 1000 bahase,tak tahu la knp..ktorg hanye mampu lihat melihati antare 1 same lain,& senyap..aku pun aper lagi,bosannyeee..lalu aku pun mengeluarkn suare aku yg x berapa nak merdu nih..alangkah trkejutnye kawan kawan aku,hee..aku heran gak knp dorg leh trkejut mcm tak penah dgr aku nyanyi jer..hee,bile dorg tanye kat aku..bile mase lak aku layan rock,baru la aku sedar yg dorg tak tahu lagi yg aku nie minat gak dgn muzik rock..haish! dah lame kenal dgn aku pun dorg masih tak tahu lagi..hee,mcm2 la..bila teringat balik muke dorg yg trkejut 2..mesti aku akan trsenyum dgn sendirinye.. :) tapi kn korg,aku tak minat dgr lagu hard rock yg aku sendiri tak paham aper lagunye,pening gak dgr lagu yg ganas ganas nih..huu,tak minat tak minat! rock yg biase2 jer dah cukup..tak pun rock+jiwang sikit,hee.. :) suke suke suke! haha,korg lak mcm mane?? hee,kongsi2 la dgn aku sekirenye sudi..& tamat la sudah alkisahnye..wawawa.. :D

haa,2 la storynye..hee,slesai gak aku taip story 2..haha,jari aku pun dah penat nih..so dah tiba masenye utk jari aku nie rehat,hihi..sampai sini jerla yer korg..insyaALLAH panjang umur kite pasti akan brjumpe lagi di entri yg akan dtg..hee,jage diri baik2 ok..tata titi tutu,assalamualaikum.. :)
                                                                                                                       

2 Ulasan:

Blogger ::Misz sunsWeetz:: berkata...

pewiit..samala citarasa Ms hihi g library pun telinga bersumbat kih2x,,,,

Selasa, Disember 27, 2011  
Blogger syira hisham berkata...

hee,yer ker Ms?? kite same! :)

Selasa, Disember 27, 2011  

Catat Ulasan


Older post / Newer Post

© 2011-2013 - ARiFiRA - All rights reserved