Follow | Dashboard




Welcome!
Welcome to Eiyra Hisham's world!.
I don't like the rippers and copycats.
Your comment makes me happy ^^
bold italic strike underline em


Sila tinggalkan jejak anda di bahagian 'Taggie',supaya mudah untuk saya menjejak anda kembali. Terima Kasih! :)

Navigation
Affies
Taggie


Credits
Template by : LovelessSagiri
Some inspiration of : Tumblr
Best view : Google Chrome
Sozai : Kawaii Box
Re-edit by : Eiyra Hisham
.Eiyra Hisham.

Sabtu, 14 Januari 2012 | 6 Comment(s). Leave me one?

selamat tengahari comel comel semua! :)
hehe,aku harap korg semua sihat sihat hendaknye..
baiklah,aku taknak buang mase..
memandangkan hari ni aku agak sibuk sikit..
so aku nak taip entry nih kalau boleh pendek jerla..
boleh ke aku taip pendek?? haha,ntah la..
tengok jerla berapa panjang entry aku nie nanti..
untuk pengetahuan korg semua.. :)
hari ni aku dah berjaya buat doodle yg pertama..
dalam seumur hidup aku nie..
sebelum nie aku hanya mampu melihat sahaja..
doodle doodle org lain..COMEL COMEL pulak 2..
suke sangat tengok doodle buatan dorg yg sememangnye..
COMEL & AWESOME sangat sangat!
sampai aku pernah terfikir..
macam mana la nak buat bende alah yg comel tu..
"mesti susah!!" hurm.. :)
ntah macam mane..pagi tadi,hehe..
aku bosan sangat sangat,saje la aku duk blogwalking.. :)
aku terjah satu blog nie..
blog tu memang cantik!! sukesukesuke! ;D
hehe,aku bace la entry dia yg dulu dulu kala..
entry tu mengisahkan yg dia belajar buat doodle..
dari blogger yg lain..huhuhu..
dan yg bestnye!! dia ader bagi link blogger tu..
aku pun aper lagi,JOM KITA SERANG!!!
haha,excited sangat sangat nak belajar..
aku pun cuba la buat tu berpandukan tutorial yg diajar..
alhamdulillah,menjadi la jugak..
tapi tak lah secantik doodle blogger tu..
haha,tergelak besar aku..bila tengok doodle yg aku buat tu..
korg nak tengok tak?? haha..apa?? nak??
hee,ok ok..aku akan tunjuk.. :)
tapi promise jangan gelak kuat kuat tau..
gelak dalam hati takpe,huhu..ok,aku tunjuk eh..
.
.
.
taraaaaaaa!

nie la hasilnya! haha..kelakar betul!
aku memang kena praktis lagi nih..
tapi walau pape pun,aku bersyukur sangat sangat..
aku dapat jugak buat benda alah nih..
walaupun tak berapa cantik,tapi aku puas hati sebab..
aku dah tau cara nak buat doodle nie..
hooray hooray hooray! syukur sangat sangat.. :)
hihi,btw..aku saje jer tak warna doodle tu..
sebab nanti aku nak cuba buat yg baru,huhu..
ok la korg,aku nak cepat nie..nak pergi rumah jiran!
hihi,ouh yer..lupa pulak! hee..
sesaper yg nak belajar buat doodle tu..
korg boleh klik kat sebelah--> BELOG NADHIRAH..
hee,tutorial nie memang amat membantu.. :)
korg boleh la cuba cuba jugak..hihi..
ok sampai sini jerla yer,jumpa lagi di lain mase..
insyaALLAH panjang umur.. ;)
tata titi tutu comel comel semua!
assalamualaikum WBT..

                       

6 Ulasan:

Blogger : : Mr Iqhwan : : berkata...

Oo..itu doodle eh..nicee..;)

Ahad, Januari 15, 2012  
Blogger syira hisham berkata...

yes,itu la doodle..
hee.. :)

Ahad, Januari 15, 2012  
Blogger Ct Mawa berkata...

good try..nice..hihi..mawa lgsg la x reti

Isnin, Januari 16, 2012  
Blogger suha berkata...

comellnyaa doodle tu, syira hee :)

Isnin, Januari 16, 2012  
Blogger niesasukasuki berkata...

nice je doodle tu.

Selasa, Januari 17, 2012  
Blogger syira hisham berkata...

hihi,thanks ct mawa,suha & gak niesa..saye pun bru cube wat..x brp nak reti lg..hee.. :)

Rabu, Januari 18, 2012  

Catat Ulasan


Older post / Newer Post

© 2011-2013 - ARiFiRA - All rights reserved