Follow | Dashboard




Welcome!
Welcome to Eiyra Hisham's world!.
I don't like the rippers and copycats.
Your comment makes me happy ^^
bold italic strike underline em


Sila tinggalkan jejak anda di bahagian 'Taggie',supaya mudah untuk saya menjejak anda kembali. Terima Kasih! :)

Navigation
Affies
Taggie


Credits
Template by : LovelessSagiri
Some inspiration of : Tumblr
Best view : Google Chrome
Sozai : Kawaii Box
Re-edit by : Eiyra Hisham
.Eiyra Hisham.

Ahad, 22 Januari 2012 | 7 Comment(s). Leave me one?

hey comel comel semua! yuhuuu..
secara jujurnye aku memang rindu kat korg semua..
rindu nak taip entry kat blog nih..
yerla,dah seminggu aku tak update kan??
huhu,aku memang agak sibuk sekarang nih..
takde mase nak hadap lappy,apertah lagi nak on9..
he`eh..betul la! aku tak tipu..huhu..
nie pun baru ada kesempatan nak on9 & update blog nih..
aku taknak story panjang panjang malam nie..
aku just nak share dgn korg semua..
beberapa pic yg aku sempat tangkap mase keluar..
dgn famly yg TERCINTA semalam..
huhu,dah lame tak dapat keluar same same..
yerla,memandangkan aku pun sibuk..
tak sempat nak ikut famly aku bila dorang keluar..
huhu,serius aku memang hepi sangat sangat!
dan amat bersyukur kerana aku masih diberi kesempatan..
ehem ehem ehem! kesempatan utk aper tu?? :)
huhu,kesempatan utk keluar dgn famly aku..
dan jugak kesempatan utk bergambar dgn ayah aku..
hee,utk pengetahuan korg..
ayah aku nie jenis yg tak suka bergambar..
so susah sangat nak bergambar dgn dia..
kalau ada pun gambar,mase kecik kecik dulu..
tu pun boleh dikira berapa keping gambar..
huhu,tapi malam semalam aku betul betul puas hati..
sebab ayah sudi bergambar dgn kitorang adik beradik..
"thanks ayah! along sayang ayah sangat sangat!"
hihi,ok ok ok..aku taknak membebel banyak dah..
aku nak kasi kongsi sikit gambar gambar semalam..
tapi tak banyak la,aku boleh share dgn korg sikit jer..
huhu,kejap kejap kejap...


okey,gambar kat atas nie aku dah edit..huhu,gambar kami 4 beradik bersama dgn ayah tercinta! huhuhu..kalau boleh aku nak tangkap gambar ibu sekali,tapi memandangkan ibu taknak..so aku taknak paksa ibu,aku hormat keputusan ibu..sayang ibu dgn ayah sangat sangat! bersyukur sangat sangat sebab masih berkesempatan bersama dgn mereka..

huhu,ada banyak lagi gambar kitorang dgn ayah..
kalau aku tunjuk semua nanti..
korg tak larat pulak nak tengok,huhu.. :)
so cukup la kan?? he`eh..
tak kisah la cukup ke tak,hee..
sebab ada lagi 1 gambar yg aku nak kongsi dgn korg nie..
hihi,nak tengok tak?? apa?? taknak??
takpa takpa takpa,aku tunjuk gak la yer..
ok tengok bawah..
.
.
.
V

gambar nie lengkap dgn family aku,huhu..tapi tak termasuk la yg kahwin tu,yg kahwin tu kawan ayah aku..gambar nie ditangkap masa raya,tak silap aku raya ke 3 tahun lepas..hihi,tak kisah la kan.. :) janji aku tetap bersama famly aku yg tercinta! suka tengok bunga bunga yg ada kat dalam gambar tu sebenarnya..cantik cantik cantik! :)

tik tok tik tok..
masa sememangnya tidak menunggu kita..
dengan ini tamat la sudah entry aku..
pada saat ini & juga pada malam ini.. :)
jumpa korg lagi di entry yg akan datang..
insyaALLAH panjang umur..
senyum selalu & selamat malam.. ;)
assalamualaikum WBT..


7 Ulasan:

Blogger Ct Mawa berkata...

happy family <3

Selasa, Januari 24, 2012  
Blogger ~Nana BamBam~ berkata...

keluarge bahagie..hehe

Selasa, Januari 24, 2012  
Blogger syira hisham berkata...

hihi..
:)

Khamis, Januari 26, 2012  
Blogger maizatul azrina Yaakob berkata...

bestnye kuar ngan family heheheh

Sabtu, Januari 28, 2012  
Blogger : : Mr Iqhwan : : berkata...

best nye de ayh..sy jeles..tp xpe, hormat la ibu bapa kite k :) all da best..

Ahad, Januari 29, 2012  
Blogger syira hisham berkata...

mmg best sgt maizatul..
hee,emm..btl 2 iqhwan..
kite mmg kne hormat ibu bapa kite..
:)

Rabu, Februari 01, 2012  
Blogger Maii berkata...

INDAH :D

Selasa, Februari 07, 2012  

Catat Ulasan


Older post / Newer Post

© 2011-2013 - ARiFiRA - All rights reserved