Follow | Dashboard




Welcome!
Welcome to Eiyra Hisham's world!.
I don't like the rippers and copycats.
Your comment makes me happy ^^
bold italic strike underline em


Sila tinggalkan jejak anda di bahagian 'Taggie',supaya mudah untuk saya menjejak anda kembali. Terima Kasih! :)

Navigation
Affies
Taggie


Credits
Template by : LovelessSagiri
Some inspiration of : Tumblr
Best view : Google Chrome
Sozai : Kawaii Box
Re-edit by : Eiyra Hisham
.Eiyra Hisham.

Selasa, 7 Februari 2012 | 6 Comment(s). Leave me one?


BISMILAHHIRRAHMANNIRRAHIM.. :)
nyam nyam nyam,sedap sungguh la biskut nih..
*makan sampai dah tak pandang kiri kanan dah*
eh eh,hey comel comel semua!!
dah lama tak bertemukan?? hee,ofkos la aku rindu!
rindu kat korang yg comel comel semua..
dah lame aku tak update kan??
ok ok,now aku akan update entry yg mengisahkan..
biskut..-ulangan suara- BISKUT.. :)
yg mana 1 pilihan kalbu??
biskut chipsmore atau oreo?? chipsmore ke? oreo ke?
atau dua dua sekali menjadi pilihan hati korang??
kalau aku diberi pilihan chipsmore atau oreo..
akan ku pilih kedua duanye sekali,he`eh..
tamahak sangat la aku nih kan??
haha,bukan tamak..tapi,untuk stok simpanan.. :D
hihi,lagipun aku nih memang suka sangat makan biskut..
tak kira la apa jenis biskut sekalipun,asalkan halal..
lalalalaa~ :) emm,korang tentu tertanya tanya kan??
apekehalnye la aku menaip tentang biskut??
haha,sebab aku suka sangat sangat kat biskut..
& aku dah jatuh cinta pada biskut sejak aku kecik lagi..
huwaaaaa~ tolonglah percaya! haha.. :D
saper yg suka makan biskut tu sila angkat kening anda..
give me 5 sikit! yeah! kita boleh jadi geng..
huhu,tapi dalam banyak banyak biskut..
aku lebih suka 1 biskut nih dari biskut chipsmore & oreo tuh..
haaa,cuba teka biskut aper?? :)
aper?? korang tak tahu?? hee..
aku suka biskut yg comel comel tu..
alaa,yg kecik kecik ader huruf H dgn S tu..
tahu ke tidak?? takkan tak tahu kot.. (skema oh skema)
kalau tak tahu,meh sini aku tunjuk sat..


horay horay! hip hip horay!
lalalalalaaa,bergembira..sama sama..
*aper kena mengena entah*
hee,dah tengok kan biskut tu??
aku suka biskut tu sangat sangat!
sayang biskut tu sangat sangat!
sejak dari azali lagi,huwaaaa~
maksud aku,sejak dari kecik lagi la..
sedap sedap sedap! nyam nyam nyam..
eh eh,dah subuh la..i gtg now!
jumpa di lain entry yer guys!
daaa,assalamualaikum WBT.. :)
                                                                             
                                                                                                                        

6 Ulasan:

Blogger fatima azzahra binti abdullah :) berkata...

hehe eima suka oreo :D

Selasa, Februari 07, 2012  
Blogger HUDAJMAL berkata...

tapi kan , huda jrg giler mkn biskut teddy tu . HAHA . chipsmre ngn oreo tu ok laa, haha

Selasa, Februari 07, 2012  
Blogger syira hisham berkata...

oreo mmg sdpkn eima??
alor,knp x suke mkn biskut teddy huda?? :)

Selasa, Februari 07, 2012  
Blogger ..cik gugu.. berkata...

aku suka semua .. tp sumpah aku plg suka yg biskut bear bawah tu !

Khamis, Februari 09, 2012  
Blogger syira hisham berkata...

hee,same la kte..
waaaa.. :D

Jumaat, Februari 10, 2012  
Blogger BisMi Aishah berkata...

mintak kwn2 klik2 churpchurp saya klo sudi

http://my.churpchurp.com/bismiaishah/share/CelestialHeart
http://my.churpchurp.com/bismiaishah/share/PETMOS9
http://my.churpchurp.com/bismiaishah/share/Durex
http://my.churpchurp.com/bismiaishah/share/CelcomNexus

Jumaat, Februari 10, 2012  

Catat Ulasan


Older post / Newer Post

© 2011-2013 - ARiFiRA - All rights reserved