Follow | Dashboard




Welcome!
Welcome to Eiyra Hisham's world!.
I don't like the rippers and copycats.
Your comment makes me happy ^^
bold italic strike underline em


Sila tinggalkan jejak anda di bahagian 'Taggie',supaya mudah untuk saya menjejak anda kembali. Terima Kasih! :)

Navigation
Affies
Taggie


Credits
Template by : LovelessSagiri
Some inspiration of : Tumblr
Best view : Google Chrome
Sozai : Kawaii Box
Re-edit by : Eiyra Hisham
.Eiyra Hisham.

Selasa, 15 Januari 2013 | 6 Comment(s). Leave me one?
Hai hai hai mengkome semua! :D
teman harap kome semua dalam keadaan sihat-2 je..
hikhik,untuk pengetahuan kome..
teman susah nak tido malam tadi..
idok la teman tau ngapenye teman payoh benor nak lelap..
seingat teman,teman cume pejam mate jee..
tapi idok le teman dapat tido lene,haih..
pelik bebenor bile teman memikiorkannyee..

Ehem ehem,dah-2..
cukup la dengan dialek Peraknye ye?
HAHA,aku bukan apa..
saje je ngadu kat korang semua..
yg aku tak dapat tido malam tadi..
korang tak kisahkan kalau aku nak mengadu kat korang?
tak kisahkan nak manja-2 dengan korang?
haaa,manja-2? *tolong jangan muntah kat sini*
hihi,tak kisah la kan..
dah terlanjur aku menaip,soooo..
korang baca je la yer? ;)

Aku taknak buang masa lagi..
sekarang aku nak tanya korang..
korang pernah tak hadapi situasi..
di mana bila korang tanya kat seseorang..
lain yg korang tanya,lain pulak jawapannya yg korang dapat?
pernah tak? pernah tak? haaaaa..
situasi macam tu selalu terjadi kat aku..
HAHA,sabar jerla kan bila berada dalam situasi macam tu..

Contoh soalan : "Awak,awak RINDU kat saya tak?"
Contoh jawapan : "Saya SAYANG awak sangat-3!"

HAHAHA,kat atas ni cuma contoh jer ehh..
aku tak kisah sangat sebenarnya bila kena situasi macam ni..
cuma kekadang aku rasa macam.........
err,adakah suara aku kurang jelas?
atau pun orang tu tak berapa nak dengar..
atau boleh jadi orang tu tersalah dengar..
hurm,kelakar jugak bila diingatkan balik..
kalau sekali tak mengapalah kan?
ni banyak-2 kali apa cerita? HAHA..
jawabnya aku malas nak tanya apa-2 soalan dah..
hehe,daripada nanti mengeruhkan lagi keadaan,iyer dok? :D

korang pulak macam mana?
pernah jadi macam tu?
apa yg korang rasa? lailailai..
share la sikit dengan aku,kalau sudilah..
aku tak paksa ok,dont worry.. HAHA.. :D
ehh,jari aku ni katanya dah nak berhenti menaip..
soooooooooooooooooooooo..
jumpa lagi di entry yg akan datang..
In Shaa ALLAH,Assalamualaikum WBT.. :)

6 Ulasan:

Blogger Cik Zara berkata...

Wow!!.template baru ea?..cantik cantik..hehe mane shoutbox eiyra?..akak xjumpe bile dah tukar baru ni..hehe

Berbalik pada tajuk..yang salah dengar dan salah jawab tak pernah lagi tapi akak selalu dapat soalan yang ditanya berulang2 kali..ai!! sakit pulak hati bile 2 3 kali nak kne cakap bende yang sama. kalo budak kecik xpelah..tapi sabo jelah sebab dah sayang..haha..

Selasa, Januari 15, 2013  
Blogger Cik Zara berkata...

eh..lupe pulak..tadi akak dah pos dah barang..boleh check tracking number kat menu tab "track and trace"..sorry eh terlambat ada masalah skit..:)

Selasa, Januari 15, 2013  
Blogger Eiyra Hisham berkata...

HAHA,yg tu sy pun penah kena kak..sabar jerla kan? hee,tp bila ingatkan balik macam kelakar jer.. HAHA..

akak,thanks yer..nanti sy cek,hihi..tak sabarnye nak tunggu barang sampai.. :D

Selasa, Januari 15, 2013  
Blogger Cik Zara berkata...

haha..tau xpe..kadang2 bile dah selalu sangat kene akak pulak kenakan orang tu..baru puas hati ni..haha

Selasa, Januari 15, 2013  
Blogger Eiyra Hisham berkata...

org tu pulak kena sabar kan kak? HAHA,sekali sekala aper salahnye kn? hee.. :)

Rabu, Januari 16, 2013  
Blogger etas etassa berkata...

BW here...hehe...follow sy k..

Khamis, Januari 17, 2013  

Catat Ulasan


Older post / Newer Post

© 2011-2013 - ARiFiRA - All rights reserved